3 Situaties waarin tijdelijke Wifi de uitkomst blijkt

Tijdelijke goede wifi op basis van het mobiel netwerk, is niet alleen voor vakantiegangers en mensen onderweg een uitkomst.

De afgelopen maanden hebben we veel overbruggingsproblemen kunnen verhelpen. We brachten mensen online die dat snel nodig hadden en die zich niet gehoord voelden met hun probleem bij de reguliere aanbieders.
Het duurde soms nog maanden voordat ze internet zouden krijgen of het zou te duur worden omdat er meteen een lang contract aan vast zou zitten. Of ze werden helemaal niet geholpen "sorry, over 4 maanden bent u aan de beurt. We kunnen nu niets voor u doen."

Lees hier 3 inspirerende praktijkvoorbeelden waar internetgebrek niet nodig hoeft te zijn en waar de bekende internetproviders je vaak zelf laten aanmodderen.

Scheiding

Een scheidingssituatie brengt meestal met zich mee dat een van de partners tijdelijk op een ander adres verblijft. Soms zelfs meerdere adressen achter elkaar en vaak zijn er kinderen bij die meeverhuizen. Op voorhand is meestal niet duidelijk hoe lang op het tijdelijke adres wordt gewoond. Een grote internetleverancier is niet ingericht op deze onzekerheden en mix van vragen.

In between homes

Bij een verhuizing of verbouwing moet je soms tijdelijk een ander onderkomen regelen. Dat kan een woonkeet zijn, een vakantiehuis of misschien is het zelfs een caravan op een nabijgelegen veldje of camping. Probeer dan maar eens je bestaande internetleverancier zover te krijgen om je internet tijdelijk te verhuizen… Tot nu toe onmogelijk of veel te duur.

Wachten totdat de kabel aangesloten is

Soms is een woning al bewoond, maar heeft de vaste internetleverancier zo zijn eigen planning. Of is glasvezel beloofd, maar wordt het gewoonweg niet of veel later dan gepland aangelegd. En elke week dat het nog langer duurt dan het laatst beloofde moment, lopen de frustraties op.

Gelukkig kan het ook echt anders, zonder dat er technische kennis of zware onderhandelingen voor nodig zijn.

Wififorme levert onbeperkte wifi voor de periode waarin jij het nodig hebt. Per post ontvang je een router met een SIM erin die onbeperkt data levert. Binnen 2 minuten ben je online en er is voldoende capaciteit voor het hele gezelschap.
Neem hier contact op als je een tijdelijk wifi-probleem hebt en meer wilt weten over een oplossing voor jouw situatie.

PS In bovenstaande situaties vervangen we de standaard kleine ‘reis’-hotspot die we voor vakanties verhuren door een wat robuustere router om de Wifi-ervaring qua stabiliteit en snelheid in huis zo perfect mogelijk te kunnen leveren.

Neem hier contact op uit te vinden wat bij jouw situatie het beste past.