Hotspot met SIM en onbeperkt data huren

Huren is eenvoudig. Vul hieronder de datum in waarop de huur moet ingaan, selecteer hoe lang je de hotspot wilt huren en in welk land je de hotspot wilt gebruiken. De einddatum waarop de huur afloopt verschijnt automatisch. Nadat je op ‘verder’ hebt geklikt, vul je je gegevens in waarna je kunt betalen. Wij zorgen ervoor dat je hotspot 2 dagen vóór de ingangsdatum van de huur bij je bezorgd wordt.


Het retourneren van de hotspot en accessoires is gratis. Mocht je de hotspot willen huren voor een periode die hier niet is aangegeven, neem dan contact met ons op.

Heb je al een hotspot en wil je alleen de SIM met onbeperkt data huren?

Huren is eenvoudig. Vul hieronder de datum in waarop de huur moet ingaan, selecteer hoe lang en in welk land je de SIM-kaart wilt gebruiken. De einddatum waarop de huur afloopt verschijnt automatisch. Nadat je op ‘verder’ hebt geklikt, vul je je gegevens in waarna je kunt betalen. Wij zorgen ervoor dat je SIM-kaart 2 dagen vóór de ingangsdatum van de huur bij je bezorgd wordt.


Het retourneren van de SIM-kaart is gratis. Mocht je de SIM-kaart willen huren voor een periode die hier niet is aangegeven, neem dan contact met ons op.
Ben je nog niet in het bezit van een eigen hotspot? Bestel deze dan eenvoudig mee

Koop je liever je eigen hotspot?

Denk je vaker gebruik te gaan maken van een hotspot, dan is het waarschijnlijk goedkoper voor je om je eigen hotspot aan te schaffen en los een SIM-kaart te huren voor de periodes dat je behoefte hebt aan echt ongelimiteerd data. Hieronder kies je je hotspot en nadat je op ‘verder’ hebt geklikt, vul je je gegevens in waarna je kunt betalen. Wij zorgen ervoor dat je hotspot zo spoedig mogelijk bij je bezorgd wordt.