Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen, mogelijkheden en aanbiedingen?

Meld je dan hier aan!

Tijdelijk mobiele wifi

Je kent het wel: je gaat weg, een lang weekend, een midweek of een paar weken op vakantie. En dan: wifi-stress. Kan ik wel online, ben ik niet afgesloten van de wereld, kan ik iedereen wel laten weten hoe geweldig het met me gaat?
Wil je onderweg ook dezelfde wifi-ervaring als thuis? Dat kan! Wij bieden je een wifi-oplossing voor in de auto, op de camping en zelfs voor op de boot; eigenlijk voor overal.
Bij ons huur je een wifi hotspot wanneer jij die nodig hebt. En het mooie is, in die huur is de data inbegrepen. En dan niet van die flauwe bundels waar je net één keer per dag je mail mee op kunt halen, nee, ongelimiteerd data, om je een mobiele wifi ervaring te geven die vergelijkbaar is met die van thuis (en we durven zelfs te stellen dat die in sommige gevallen zelfs beter is dan thuis….). Wij kunnen je deze geweldige wifi ervaring nu in Nederland en Oostenrijk bieden en werken hard om hier snel meer landen aan toe te voegen.
 
Hoe het werkt? Simpel. In de hotspot zit een SIM die een 3G of 4G data signaal oppikt en omzet in een wifi signaal. Dit signaal is sterk genoeg zodat binnen een straal van 10-15 meter tot maximaal 10 apparaten tegelijk kunnen worden aangesloten. Dus de ipad van ma, de laptop van pa, de mobieltjes van het hele gezin en dan kan er ook nog eens een vriendje stiekem meeliften. Allemaal tegelijk, geen probleem.
 
En het leuke is, de hotspot is formaatje broekzak en heeft een oplaadbare batterij en kan dus overal mee naartoe. Voor gebruik op vakantie op de camping, voor als je onderweg bent, als je een dagje dat leuke plaatsje gaat bezoeken of wanneer je gewoon lekker op het strand ligt. De batterij gaat tot wel 6 uur mee, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het meegeleverde laadsnoer zorgt ervoor dat de hotspot op elke USB poort opgeladen kan worden, dus ook in de auto.
Zolang de SIM het juiste 3G of 4G signaal kan oppikken, heb jij wifi.
 
Dus als jij
 
  • het zat bent om met de rest van de camping bij de receptie te zitten om daar de krakkemikkige wifi te delen,
  • er geen zin meer in hebt om steeds weer bij de McDonalds of Starbucks binnen te lopen om je Facebook bij te werken,
  • niet het risico wilt lopen dat uitgerekend jouw hotel €10 per dag per gebruiker rekent voor wifi,
  • af wilt van de wifi stress en ‘altijd en overal’ wifi tot je beschikking wilt hebben,
dan is deze wifi hotspot iets voor jou.
 
Enne, dan nog iets: je eigen wifi hotspot is niet alleen super handig, hij is ook nog eens super veilig. Je kunt er gerust je bankzaken en email mee doen. Das toch wel een prettig idee!

Hier kun je je wifi bestellen