Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen, mogelijkheden en aanbiedingen?

Meld je dan hier aan!

Goed Internet is soms Mobiel Internet

Ieders situatie en internetwens is verschillend.
Kijk hieronder welke jou het meest past.
 

A] GEEN GOED INTERNET OP EEN VASTE PLEK


2/3 Van de Nederlandse adressen heeft nog geen glasvezel en dat betekent dat te veel mensen nog beperkt toegang hebben tot goed internet. Daarnaast zijn er ook plekken waar een internetkabel nooit zal worden aangelegd [water, hoogte, afgelegen plekken].
Op welke locatie je ook zit; er is een grote kans dat een internetoplossing via een 4G SIM wel snel uitkomst kan bieden.

Een voorbeeld van zo’n oplossing voor een huis of kantoor bestaat uit een router met een 4G-dataSIM. Een goede 4G+ router koop je al voor zo’n  €199 incl. btw.
En vanaf €60 per maand incl. btw beschik je over echt onbeperkt data op de hoogst beschikbare snelheid.

De SIMS waar wij mee werken, blijven altijd data leveren ongeacht je gebruik. Geen dagbundels of verlagen van internetsnelheden bij het bereiken van bepaald datagebruik. Daar komt bij dat het is toegestaan om onze SIM-kaarten in routers als deze te gebruiken. Niet elke provider staat dit toe.

Het is ook mogelijk om voor kortere tijd een router met 4G-SIM bij ons te huren. Elke gewenste periode is mogelijk; van 1 dag tot een jaar. Maandelijks opzegbaar uiteraard.
Installatie is ook meestal vrij simpel en snel; plug and play.

=> Ben je op zoek naar goed internet voor jouw woon-, werk- of bedrijfssituatie, stuur ons dan hier een bericht. Geef daarbij een korte omschrijving van je internetvraag, als het kan je postcode en huisnummer en je telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen voor overleg.


B] VAKANTIE OF ANDERE KORTDURENDE INTERNETBEHOEFTE

Je kent het wel: je gaat weg, een lang weekend, een midweek of een paar weken op vakantie. En dan: wifi-stress. Kan ik wel online, ben ik niet afgesloten van de wereld, kan ik iedereen wel laten weten hoe geweldig het met me gaat?
Wil je onderweg ook dezelfde wifi-ervaring als thuis? Dat kan! Wij bieden je een wifi-oplossing voor in de auto, op de camping en zelfs voor op de boot; eigenlijk voor overal.

Bij ons huur je een wifi hotspot wanneer jij die nodig hebt. En het mooie is, in die huur is de data inbegrepen. En dan niet van die flauwe bundels waar je net één keer per dag je mail mee op kunt halen, nee, ongelimiteerd data, om je een mobiele wifi ervaring te geven die vergelijkbaar is met die van thuis (en we durven zelfs te stellen dat die in sommige gevallen zelfs beter is dan thuis….). Wij kunnen je deze geweldige wifi ervaring nu in Nederland en Oostenrijk bieden en werken hard om hier snel meer landen aan toe te voegen.
 
Hoe het werkt? Simpel. In de hotspot zit een SIM die een 3G of 4G data signaal oppikt en omzet in een wifi signaal. Dit signaal is sterk genoeg zodat binnen een straal van 10-15 meter tot maximaal 10 apparaten tegelijk kunnen worden aangesloten. Dus de ipad van ma, de laptop van pa, de mobieltjes van het hele gezin en dan kan er ook nog eens een vriendje stiekem meeliften. Allemaal tegelijk, geen probleem.
 
En het leuke is, de hotspot is formaatje broekzak en heeft een oplaadbare batterij en kan dus overal mee naartoe. Voor gebruik op vakantie op de camping, voor als je onderweg bent, als je een dagje dat leuke plaatsje gaat bezoeken of wanneer je gewoon lekker op het strand ligt. De batterij gaat tot wel 6 uur mee, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het meegeleverde laadsnoer zorgt ervoor dat de hotspot op elke USB poort opgeladen kan worden, dus ook in de auto.
Zolang de SIM het juiste 3G of 4G signaal kan oppikken, heb jij wifi.
 
Dus als je
  • het zat bent om met de rest van de camping bij de receptie te zitten om daar de krakkemikkige wifi te delen,
  • er geen zin meer in hebt om steeds weer bij de McDonalds of Starbucks binnen te lopen om je Facebook bij te werken,
  • niet het risico wilt lopen dat uitgerekend jouw hotel €10 per dag per gebruiker rekent voor wifi,
  • af wilt van de wifi stress en ‘altijd en overal’ wifi tot je beschikking wilt hebben,
dan heb je met een eigen wifi-hotspot een goede oplossing. 
 
Enne, dan nog iets: je eigen wifi hotspot is niet alleen erg handig, hij is ook nog eens superveilig. Je kunt er gerust je bankzaken en email mee doen. Wel zo prettig.

Hier kun je je wifi online bestellen